Post by tidecentjerpho on Mar 11, 2022 22:02:05 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Temple Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Temple Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează mai multe pietre prețioase ▞▞▞
▞▞▞ Temple Run 2022 version ▞▞▞
Jocuri gratuite cu ferme - Pagină 7 - Farm Games Free
Sonic Forces - Running Battle ጀብዱ fkfd
Îmi place mult acest joc. Este foarte util pentru eliberarea tensiunii în timpul examenelor. Este foarte interesant și plăcut. Dar muzica din spate este foarte proastă
Temple Run game play 7 minutes play. An attempt to make highest score imangi studios best gameplay Temple Run is a 3D endless running video game developed
Iubesc atât de mult că, literalmente, iubesc atât de mult jocul 😘 100% wow!!!!! 👌 este cel mai bun joc, dar sunt atât de multe reclame😔😔
Obișnuia să iubească alergarea la templu. Jocul în sine este grozav, dar numărul de reclame mă face să vreau să-l șterg.
Ma mai jucat tare e jocul :*
Este un joc grozav, dar este atât de glichy uneori încât trebuie să închidă aplicația.
Crash Bandicoot: În fugă!
Îmi amintesc când acest joc era foarte popular. L-am descărcat, așa că dacă există un serviciu celular prost într-o anumită zonă, voi avea ceva de făcut pe telefonul meu. Singurul defect este că reclamele vor fi difuzate chiar și atunci când cer să nu vizionez o reclamă
Temple run oz e-mai tare
Dacă aș putea să-i dau un zero, aș... După o singură dată când mori în acest joc, apare o adăugare chiar dacă spui că nu vrei o altă șansă de a alerga. Acesta a fost jocul meu preferat, dar cred că acum este cel mai puțin favorit. Ugg!!! te rog repara asta!! și cu excepția cazului în care dorești un joc care arată doar că adaugi în timpul jocului, descarcă-l!!🙄😡👿
Arcade Golf. Pinguin quest. Viata scurta. Sniper vs Zombies. Războiul peștilor. Scenă de gătit. Piramida pierdută. Răsturnați arma. Tomb Temple Run
E super asa ca îi dau 5 stele
mno...nu ma fascineaza prea mult dar...e interesant!
Doar instalați acest joc jucat timp de aproximativ 20 de minute. Din păcate, de fiecare dată când nu am reușit, am fost forțat să văd un anunț. A devenit foarte enervant, extrem de repede. Dezinstalat
Aplicație bună. Îmi place mai mult, dar singurul lucru care mă face să dau trei stele este că are adaosuri la punctul principal și când telefonul se golește. Aceasta nu este experiența mea de trei sau patru zile, ci de 2 luni 😑.
nu mă va lăsa să joc tutorialul cool, dar continuă să revin la el când vreau să joc o modalitate prin care multe reclame nu se descarcă.
Este bine că am început și am jucat, așa că e secunde... e ok pentru mine dacă iese în timp ce joc deja. Cel puțin am șansa să joc asta
Am jucat acest joc în copilăria mea Este atât de fantastic Dar acum el este atât de schimbat.
E tare dar oricum de fiecare data am ajuns sa il dezinstalez
Temple Run 2 – Un nou joc care depaseste recorduri de popularitate pe iOS. Alexandru Puiu | 22.01.2013. Pagina 1 din 11. Subscribe.
Superrrrrrr
Descoperă videoclipuri scurte pe tema temple run 2 pe TikTok. Urmărește conținut popular de la următorii creatori: MR.templerunner(@mr.templerunner),
Este un joc foarte frumos, dar notez 4 stele pentru că dacă încerci să deblochezi un anumit nivel (de ex. umbre înghețate), nu se deschide chiar dacă te-ai conectat la internet
Temple Run este una dintre cele mai bune alergări fără sfârșitjocuri care vă ... Este o experiență captivantă pentru Android și iOS care a popularizat un
Așa că obișnuiam să joc acest joc pe telefonul surorii mele și m-am îndrăgostit de el, deoarece majoritatea oamenilor nu cunosc această versiune a jocului, ei știu Temple Run 2, așa că l-am descărcat și îl ador. Mi-aș dori doar să pot vedea clasamentele.😀😁😂
Temple Run Arkadne igre cutz
Este un joc cu adevărat distractiv și plin de suspans. Din fericire, nu există reclame care să perturbe jocul real, așa că vă mulțumesc!
Am dat 2 stele jst bcoz din cele 30 de reclame scnd.... Obișnuiam să jucăm cu rlx, dar reclamele mă fac mai frustrat... pierd 30 de reclame înainte de a începe jocul, nu chiar și reclamele fără să le văd. ....urăsc asta
E mai tare al meu talking tom gold run!
Super joc
Tare joc iam dat 5stele pentruca toate sunt OK dar caracterele sunt un pic cqm scumpe darjocul e misto asi vrea sa mai faceti asemenea jocuri sunt tare faine pentru ca trebuie sa fii atent la drum si sa manevrezi repede caracterul
Ei bine, poți spune că este un joc bun, dar nu poți schimba decorul și nici personajul, așa că aș recomanda cu căldură Temple Run 2
... tutorial o sa invatam cum putem hackui celebrul joc Temple Run 2 pe sistemul de operare Android. Nu am incercat pe un device cu iOS,
Cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodată de ani de zile, este cu adevărat o provocare distractivă să încerci să-ți atingi obiectivul.
imi zice ca nu pot instala pentru ca e eroare nu mai e loc dar eu am loc cat.......dulapu nici nu am multe jocurieeeeee!!!!!
M-am întors la această aplicație de curând, după aproximativ un an și jumătate în care nu m-am jucat și sunt trist să spun că aplicația cândva iubită de care mă bucuram când eram copil a fost plină de reclame. Nu există absolut niciun motiv să vezi o reclamă de fiecare dată când pierzi o alergare! Chiar și atunci când ai de ales să vizionezi o reclamă pentru a continua alergarea și tu refuzi, ghici ce! Oricum primești unul!! De cei peste 8 ani în care joc acest joc (pe Apple și Android), am putut să joc neîntrerupt, fără anunțuri; dar nu mai.
Joacă gratuit Tomb Temple Run
Temple Run आर्केड गेम zhpz
Ei bine, noua versiune a super jocului Temple Run este printre cele mai frumoase si mai inedite jocuri Android pe care le poti juca pe PC online chiar...
Este un joc dragut
Mai bun e temple run 2.e bun si acesta.
Este un joc mobil grozav, cu controale și grafică grozave. De asemenea, puteți cumpăra diferite stimulări din power-up-urile pe care le puteți colecta atunci când alergați. Un joc grozav, pe care ar trebui să-l joci: Temple Run!
Sa stiti ca nui fain ca nu merita!
Obișnuiam să joc asta când eram copil pe iPod-ul meu. Jocul este încă la fel de bun din câte îmi amintesc, deși există o reclamă de fiecare dată când mori, în ciuda clicului pe care nu vrei să-l vezi.