Post by tidecentjerpho on Mar 11, 2022 21:55:53 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Catapult 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Catapult 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече ключове ▞▞▞
▞▞▞ The Catapult 2 2022 version ▞▞▞
Инсталирах играта, заредих я и още преди да играя първото ниво, получих реклама. СЕРИОЗНО? Секунди след като използвате играта си за първи път и това е начина, по който искате да започнете? Е, по-скоро как свършва. Деинсталиран. Отговор към разработчиците: Глупав ли си? Защо да купя премахване на реклами за игра, която дава реклами, преди дори да я играете? Толкова ли ти е главата в задника? Този отговор току-що ми даде всички основания да избягвам вашата компания и техните игри.
Това е добра и предизвикателна игра, но има твърде много реклами. Наистина е достатъчно. Създателят на играта трябва да има нужда от пари.
След последната актуализация приложението е много бъгове и бавно. Опцията 2x също не е налична. Дневната стойност на наградата е намалена. Приложението вече не е интересно.
Double up не работи, само за да покажат своята реклама, опцията е предоставена. Разработчиците трябва да го поправят възможно най-скоро.
Не виждам игра скучна от тази. Мисля, че разработчикът не е тествал това след направата. Ако не знаете колко е перфектната игра Catapult, вижте CRUSH THE CASTLE SEIZE MASTER, тази игра има собствено вълнение за своите приключения, нови етапи и нейната графика, геймплеят е просто перфектен. Не си губете времето, както и зрителите.
Както повечето игри, всички се забавляват и играят, докато рекламите не поемат.
Харесвам тази игра, но има толкова много нива, че ми омръзнаха и спрях да играя тази игра. Мисля, че трябва да съкратите кампанията и всички оръжия, оборудване и т.н. трябва да бъдат направени така, че да могат дори да бъдат отключени на ниво 5 или по-малко от това. Искам да кажа, че могат да бъдат отключени по всяко време на всяко ниво
Забавна и разпускаща
Не плащайте за нищо в тази игра, ще бъдете таксувани няколко пъти от сумата, която сте възнамерявали да закупите. Ако имате съмнения, проверете изявлението си за CC на следващия ден.
Това е отпадъчна игра, беше забавна първия път, когато играх, но стана скучно, така че искам, какво ще стане, ако запазите някои, които познавате режими като мултиплейър и някои други огнестрелни оръдия на Loke и т.н., така че моля, направете го с малко по-висока графика и го направете така казах
много добрата му игра се пристрасти, но ..получих всички актуализирани оръжия и сега другата страна има много по-усъвършенствани оръжия от мен..защо нямам нито едно от тях ...предоставете по-високи оръжия...и вземете 5 звезди .....хахаха
Най-добрата катапултна игра!/15/2020 Актуализация OK Сега играта се срива, аз съм на ниво 17 и това е всичко, ще опитам да я преинсталирам и да видя какво ще се случи. Благодаря
Играта може да е страхотна, но забелязах, че много пъти в PvP режим другият играч ще може да унищожи всичките ми войски незабавно, а понякога 3 отделни войски могат да бъдат убити веднага, когато бъдат разположени и всички по едно и също време. Това е невъзможно за нормалните играчи. Това ми казва, че или други играчи са намерили начин да мамят, или аз играя срещу компютър. Така или иначе, това прави играта не забавна и аз се подготвям да я прекратя.
забавно, но след като мигновено беше убит 40 пъти и се наложи многократно да гледате 30-секундни реклами при всяка смърт, той наистина остаря.
Играта е забавна, но разработчиците са алчни, не могат да преминат ниво 20, надстройката струва в хиляди и получавате стотинка след игра, така че трябва да играете ден след ден за един единствен ъпгрейд.
🔝
Новата актуализация изисква интернет, за да играе. Играя офлайн в почивките, когато съм на работа. След актуализацията не се зареди, защото имах изключени данни. Нямам неограничени данни, затова изтрих играта.
The Catapult 2 Action xto
Страхотна механика и графика, забавна игра... ТВЪРДЕ МНОГО РЕКЛАМИ. Всяко друго ниво, реклама, на всеки две минути или нещо повече реклама. Хайде!
Изживяването с играта е добро само един проблем играта не покрива цял екран аз играя тази игра на Samsung A51 зоната на дупката е отляво надясно, изцяло черна, коригирайте този проблем
отървете се от рекламите!! мога да видя реклама от време на време, но всеки път, когато се опитвам да играя!! . знам, че можете да го купите, но не си струва!
Супер е. Теглете и не мислете.
Абсолютно не харесвам факта, че бях натрупал значително количество време и пари, за да се подобря и когато закупих ново устройство, установих, че всичко е пропиляно, тъй като всички данни са загубени. Никога не бих препоръчал тази игра на никого.
Не съм сигурен защо някой изобщо би се възхищавал от тази игра. Всичко е наред до ниво 13, тогава е очевидно какво се случва с трудността. Деинсталиран, защото става разочароващ, досаден и скучен.
Докосва същия вкус на забавление, което първоначално опитах с горилите, които хвърляха силно нарязани банани един срещу друг в началото на 90-те на 486. Леко подправен с червеи. Има очевиден проблем с увисването на pvp връзката и невъзможността да се върнете назад, без да убиете приложението, но това не е нищо повече от леко дразнене. Бих искал директен pvp режим (castle v castle), въпреки че съм сигурен, че трябва да има превантивен аспект, който не виждам, за да не е приложен.
Подвеждащо споразумение за покупка. Играта казва, че ако направите покупка, рекламите се премахват. Въпреки че принудителните реклами са премахнати, тя все още изисква реклама, за да се играе след всеки рунд, ако искате двойния бонус за монети. Това е забавна игра, но съм доста разочарован, че не се отървах напълно от рекламите.
В рамките на няколко секунди, докато зареждам играта на моя moto C android 7, тя започва да се нагрява около обектива на камерата отзад на телефона и остава гореща, докато не спра да я играя около 20 минути по-късно, веднага играя една от многото си други игри и те не правят телефона ми горещ - какво го прави горещ? губите една звезда заради прегряването и губите 2 звезди, защото не мога да играя тази игра офлайн - изтрих тази игра🙅
Възникна грешка в тази игра и играта е малко скучна. Скалата често слиза надолу, но аз я настроих да се изкачва. Моля, поправете го и ще ви бъда благодарен да поправите играта. Благодаря.
Удовлетворяваща игра! Не толкова трудно, но предизвикателно. Стратегията е задължителна, за да спечелите всяка битка😁 Харесвам я досега❣
Разбирам нуждата от реклами, за да може разработчикът да спечели малко пари, но принудителните реклами след всяка отделна мисия са просто твърде много, особено когато хората ще гледат реклами само за да получат екстри в играта, така че няма нужда от повече от 1-2 принудителни реклами. За съжаление това съсипа изживяването ми и съветвам всеки да се сдобие с тази игра, тъй като просто ще се разочаровате от безкрайните реклами, които ще ви блъскат. Ще му дам 0 стартирания, ако е възможно за това.
Наслаждавам се на тази игра обаче, смених телефона и когато я изтеглих и подписах, имам всичките си постижения, но не и напредъка си! Абсолютно нелепо! Не мога да си върна нито едно от постиженията си и трябва да започна от нулата! Похарчих пари и загубих всичко! Имах най-високата кула и Canon напълно включен. Доста съм ядосан!
Толкова забавно да се играе, че има страхотна графика и приятен саундтрак. Малко е трудно да получите монети, за да можете да надстроите своя замък и катапулт, без да харчите истински пари, но нямам нищо против, че се забавлявам много, като играя тази игра. Страхотна работа BYV, с нетърпение очаквам още.
Играта е почти невъзможна, след като момчетата от защитата на Tesla влязат и нито едно оръдие или болт не може да стигне до враговете. Наистина се забавлявах до този момент.
Много хубава игра.. интересна игра..имам в @level33.. очаквам много по-вълнуващи рундове, които предстоят .. super se uper
Продължава да се срива и спира, най-доброто, което успях, бяха 2 нива, преди да спре да работи, може да опитам първото, тъй като изглеждаше като игра, в която мога да загубя няколко часа в игра
GeoExpert + Utbildning naax
Какво ни става с тази енергия и карти за безкрайност. Така че играя за малко и това е всичко и после какво?? Просто продължавайте да се връщате към играта, когато тя се запълни отново? Куцо. Използвам да играя това при внедряване, защото мога да прекарвам толкова време, колкото искам. Вече не 😒.
Добър, но е необходима актуализация на безкраен режим. По-рано беше добре, но сега след пристигането на билетите беше лошо
Трудно е да се играе без кръст. Изглежда, че е грешка. не разбирам. Само първото ниво имаше кръстосана коса. А останалите нива очакват да се целим правилно?
Тази игра е наистина невероятна. Забавно е и нивата не стават експоненциално по-трудни, както правят някои игри, така че да стигне до точка, в която не можете да напредвате. По-линеен е и никога не съм оставал на ниво за повече от може би 10 опита. Въпреки това, когато за първи път намерих тази игра, усетих, че нивата се увеличават експоненциално, но се радвам, че се промени или така изглежда. Иска ми се да има много повече снаряди за оръдия и може би можеш да си купиш снаряд за постоянно.
Това е легендарна игра по рода си. Радвам се, че разработчиците винаги слушат внимателно отзивите на потребителите, което е наистина добро за бъдещето на тази игра и общността от играчи.
The Catapult 2 פעולה jhun
Обичам тази игра Това е превъзходната игра, която някога съм играл Има много нива офлайн и когато изключим мобилните данни без добавки, трябва да отглеждаме добитък и много други неща, но но едно нещо, което не ми харесва в тази игра е след деинсталиране, когато преинсталираме нашите всички оръжия за добитък за пари, всичко е изчезнало, така че моля, моля ви BYV игри, моля, разрешите този проблем 😟 Инсталирах го повече от 42 пъти 😞 моля, помогнете! Благодаря ти . Новата енергийна актуализация е най-лошата, моля, премахнете я.