Post by tidecentjerpho on Mar 11, 2022 21:40:34 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tapas – Comics and Novels ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tapas – Comics and Novels IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačne ključeve ▞▞▞
▞▞▞ Tapas – Comics and Novels 2022 version ▞▞▞
Sviđa mi se, ali dovraga zašto se moja aplikacija stalno ruši. Pokušavam sve moguće načine da riješim problem, ali čini se da ne radi. Sada moram ponovo instalirati ovo sve iznova samo da ga otvorim. Popravi ovo molim te
Nakon ažuriranja aplikacija se neće otvoriti!
Sviđa mi se aplikacija, ali očito se "ažurirala" a sada se uopće neće otvoriti.
Tapas – Comics and Novels Humor afv
Sviđa mi se aplikacija, ali ne mogu je koristiti, ruši se svaki put kad je otvorim!
Aplikacija se ruši već 3 dana. Primijetio sam probleme prije ovoga, ali ne i potpuna rušenja gdje se neće ni otvoriti kao sada. Što je stvarno sranje jer često koristim aplikaciju i ima sjajne priče koje se prevode i prenose u umjetnost.
Ima problem u kojem se stalno ruši svaki put kad ga pokušam otvoriti. Koristim ovu aplikaciju svaki dan od prošle godine i bila je sasvim u redu sve do jednog dana kada se to upravo počelo događati 🙁
Download Gradska knjižnica Samobor for Windows PC 7/8/10 ...
preuzmi 666666666666 od Kakao Corp. apk najnoviju verziju 1.1.7 za android ... Preuzimanje Apk (7.40 MB) ... Tapas – Comics and Novels APK
Od posljednjeg ažuriranja, aplikacija se uopće ne otvara. Što je šteta, tamo je bilo par stripova koje ne mogu dobiti nigdje drugdje. Vrijeme je da jednostavno krenemo dalje
Little mix turn your face review, Languriya new songs, Hindu holy books in english ... Hansgrohe metro, Attack the block 2011 trailer, Twixtor app for ipad,
Volim stripove i volim umjetnike i autore i sve što ih podržavam koristeći ovu aplikaciju i imam nešto za čitati svaki dan. Ali podrška i mehanika su strašni. Aplikacija se ruši svaki put kad otvorim strip. Ploče se ne mogu ispeći čak i ako imam dobru uslugu. Preusmjeren sam na mjenjačnicu kad se strip ne može učitati. I tako je već mjesecima. To je do neke mjere podnošljivo, ali je nepravedno prema autorima stripova.
Tapas – Comics and Novels Comics maw
BlueStacks is one of the earliest and most used emulators to run Android applications on your Windows PC. ... Tapas – Comics and Novels. Welcome to Tapas!
Sviđa mi se sadržaj, ali aplikacija ne radi. Pokušao sam pisati na danu e-poštu, ali sam dobio samo automatizirani odgovor tako da je vrijeme za deinstaliranje i pronalaženje nove aplikacije. Nisam sretan jer će mi priče koje sam čitao stvarno nedostajati poput pepela. Tužan dan.
Stoga svakodnevno koristim tapas pa bih mu želio dati 5 zvjezdica, ali s nedavnim ažuriranjem moja se aplikacija ne otvara (ali siguran sam da će to uskoro biti popravljeno) i zašto je tintu tako teško dobiti sada kao da su ankete zaraditi postale teže izvodljive
Aplikacija kronološki pokriva 30 stripova Zagor iz Zlatne Serije, kao 6. od 10 kolekcija Za istinske ... Tapas – Comics and Novels for pc.
preuzimanje What to Draw on Procreate - Guide od meddev std apk ...
Kakvo god ažuriranje stavili na ovu aplikaciju, skinite ga. Sada. Jer svaki put kad pokušam ući na njega, odmah se sruši i ne želi raditi. Čak i kad sam ga deinstalirao i ponovno instalirao, nije radio. Popravi to.
Aplikacija mi se uopće ne otvara, do sada nisam imao ovaj problem. Prošlo je više od tjedan dana.
Umjetnički rad je prekrasan, priče su sjajne, a poglavlja se čine dulja od većine drugih sličnih aplikacija koje koristim. Također velik izbor za čitanje!
Novo ažuriranje ga ima tako da se aplikacija niti ne pokreće, samo se ruši
AŽURIRANA Nova nadogradnja čini da se aplikacija sama zatvori. Ne mogu ni pročitati ništa. Također, iako je služba za korisnike kontaktirana nekoliko puta, nikada nisam dobio svoju tintu. Prestali su mi vraćati e-poštu. ORIGINAL Da postoji godišnja pretplata koja bi ovoj aplikaciji dala 5 zvjezdica. Preskupo je samo nasumično kupiti tintu. A nakon što dovršite ponude, AKO dobijete besplatnu tintu, potrebno je VJEČNO da dođete do vašeg računa iako na njemu piše "nagrađeno". Ja sam svoje čekao par tjedana.
Vaša aplikacija je bila sjajna. Moja jedina zabrinutost je vaša opcija za gledanje oglasa jer kada sam pokušao gledati oglase uvijek "pokušajte ponovo kasnije" nisam imao priliku zaraditi malo tinte. Iako imam brzu vezu. To mi je jedini problem i što se tiče kupnje. Brzo je i vrlo povoljno. Mogu li imati prijedlog? Možete li u svojoj aplikaciji umjesto samo na web-lokaciji imati odjeljak za odrasle? pa je manje muke koristiti web stranicu za dodavanje priče prije nego što bude dostupna u aplikaciji. Hvala i pozdrav ☺️
U redu. Sviđa mi se ova aplikacija. Iskreno ste potrošili previše novca na ovu aplikaciju. Stripovi su super, cijenim čekanje na besplatne i redovite darove tinte. Ali, kao što su MNOGI ljudi nedavno rekli, otprilike u vrijeme posljednjih nekoliko ažuriranja, aplikacija je prestala raditi (u mom slučaju, to znači da se srušila prije nego što dođe do početnog zaslona). Vjerojatno ću pokušati deinstalirati i ponovno instalirati, ali kako to čini aplikaciju potpuno neupotrebljivom, ne mogu ostaviti bolju recenziju od ove. Web stranica radi dobro, tj
Aplikacija ne učitava stvari kako treba.
Smatram da je to odlična aplikacija. Tinta se lako dobiva bez krvarenja novca. Moj jedini problem je korisničko sučelje, posebno kada čitam webtoon. Kad prođete na pola poglavlja i stanite. Nema načina da se vratite na to mjesto bez pomicanja kroz cijeli webtoo. Bilo bi lijepo imati čak i traku za pomicanje jer bi to bilo mnogo brže od klikanja i povlačenja na telefonu.
Sviđala mi se aplikacija tako dugo (odličan sadržaj) nisam zadovoljan nedostatkom pomoći s pogreškama u plaćanju. Dvaput sam izgubio 5,49 € bez pomoći u 24/48 sati za koje kažu da bi vam pomogli. Zaista sam razočaran jer je ovo moja omiljena aplikacija s najboljim sadržajem ((
Aplikaciju imam već neko vrijeme i u početku nisam imao nikakvih problema. Ali primijetio sam kada sam trebao imati besplatnu epizodu, naplatila mi je tintu što js jako iritira jer onda otežava čitanje priča. Još jedan veliki problem su dugotrajni ekrani za učitavanje, moj će internet raditi dobro i aplikacija će se jedva učitati nakon 5 minuta sjedenja, a čak i tada, ne mogu učitati strip pa moram čekati do sljedećeg dana za resetiranje. Dobre priče, ali loša platforma
Tapas – Comics and Novels कॉमिक्स rsux
Mnogo stripova o njegovom djelu tiskaju Titan Books pod općim naslovom Knjižnica ... roman Elric: Stvaranje čarobnjaka, koji je objavio DC Comics 2007.
Ljubav kao u romanima - pogl. 24 - Čitajte Manhwa, Manhua ...
Volim priče, aplikacija je apsolutno smeće. Ni pod kojim razlogom ne bi trebalo biti tako kvarno!! Od danas se neće ni otvoriti!
Uživam u svojim izvođačima na koje sam se pretplatio, ali u posljednje vrijeme aplikacija se stalno ruši i prikazuje poruke o padu kada je nisam otvorio. Deinstalirat ću ovu aplikaciju.
Nakon ažuriranja ne mogu otvoriti aplikaciju. Očistio sam predmemorije. Čak i prije ažuriranja aplikacija se vrlo često rušila. Šteta, jer sam ga volio koristiti.
Vrlo dobre priče, ali za čitanje vam je potrebna tinta
Naver Webtoon - 네이버 웹툰 - Download Android Games ...
Android aplikacije za besplatno čitanje stripova - Androidsis
Danas se aplikacija ne otvara. Ima puno sjajnih priča, volio bih da je tinta otišla malo dalje. Ako ste uvučeni u priču, očekujte da će vam se isušiti džepovi kako biste je pratili. Iako su priče nevjerojatne, mrzim koliko je aplikacija greška. Ako čitam priču, onda idite na drugu aplikaciju, ne mogu samo pokupiti Tapas gdje sam bio, moram ponovno potražiti naslov i vratiti se na poglavlje. I kao što sam rekao, danas ne mogu ni otvoriti aplikaciju.
ako se pokaže da možete pročitati samo djelić serije onda se ova recenzija neće promijeniti, ali ako se pokaže, samo pričekajte mjesec 2 mjeseca i vjerojatno ću joj dati ocjenu pet zvjezdica, jer romani koje sam do sada vidio da su dosta dobri samo je šteta i smeta ako ispadne da dobiješ samo prve tri do sedam porcija i onda je to to onda moraš kupiti...
Free Download Mister No - 4/5 for iPad & iPhone at AppPure
Tedzvid APK | APKDownload.com
Tapas – Comics and Novels Serietidningar bgbp
Quell+ ধাঁধা wsnv
Rušio se svaki put kada otvorim aplikaciju i pokušao sam sve da to popravim. Razumljivo je da je potrebno vrijeme za ispravljanje pogrešaka, ali je vrlo frustrirajuće. Inače volim aplikaciju
Iz nekog razloga mi aplikacija ne dopušta da uđem u nju jer se svaki put kada pokušam ući u nju samo zatvori pa molim popravi ovo
Muški ovo koristim za romane, i prilično su dobri. (Ali smjernice se uvijek mijenjaju i autori moraju stalno mijenjati svoj rad)
Telefon mi doslovno govori da ne mogu otvoriti drugu aplikaciju osim ako ne izbrišem predmemoriju ove aplikacije. Nešto se loše događa, obožavam priče ove aplikacije, ali to mi se nikada prije nije dogodilo. Momci, popravite to 🙏
Deinstaliranje i ponovno instaliranje radi na rješavanju najnovijih problema s rušenjem uzrokovanih ažuriranjem. Ali mi ne bismo trebali biti ti koji će riješiti problem uzrokovan time što je Tapas objavio ažuriranje s greškama u petak, a zatim još uvijek ne šalje ispravak bugova nakon što su se vratili u ured više od jednog dana. Za evidenciju ažuriranja s greškama, stvarno ne bi trebali slati ažuriranje osim ako je to početkom tjedna ili ako su voljni poraditi na problemu tijekom vikenda.
Priče su sjajne i jako zarazne. Skinuo sam ga samo za solo niveliranje, ali sam od tada pročitao tone više. Žanrovska raznolikost ipak stagnira. Previše prezasićen istim pričama. Sustav tinte je vrlo skup. Najbolje ponude su pričekati 2x promociju, a zatim mljeti ponude aplikacija treće strane i potrošiti novac u tim aplikacijama kako biste zaobilazno "kupili" nekoliko tisuća tinte. Aplikaciju imam skoro godinu dana i vrijeme učitavanja je počelo trajati ZAUVIJEK. Ponovno instaliranje nije pomoglo :/
Ocijenio bih više, ali od zadnjeg ažuriranja stalno se ruši, čak se ne otvara.
Stripovi su bili odlični, nagrade tintom za čitanje više poglavlja su dobre. Žalosno što se aplikacija ne učitava i zatvara sama. Ovo je bila moja omiljena aplikacija za čitanje stripova, nadam se da će se uskoro popraviti.
Download Izreke I Citati 1.3 Apk free com.tldn1.izreke - Aplikacija izreka я ... apk: DuckDuckGo Privacy Browser. apk: Tapas – Comics and Novels. apk