Post by logsongmagsiitrad on Feb 8, 2022 1:21:18 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Invaders: Alien Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Invaders: Alien Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ viac vytrvalosti hack ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Invaders: Alien Shooter 2022 version ▞▞▞
Táto hra je dobrá z hľadiska kampane, ale režim pvp je naozaj nespravodlivý! Nepáči sa mi, ako dostanem súpera s lepšími loďami a zbraňami v porovnaní so mnou, pretože nemôžem vyčistiť vlny mimozemšťanov, kým oni môžu! Nie je to pre mňa vôbec zábava!
Je v poriadku tráviť čas a čakať na obnovenie životov v mojich ostatných hrách. Stiahol som si ju, pretože reklama vyzerala a znela ako moja obľúbená arkádová hra Galaga.
Rovnaká freemium hra na vykrajovanie cookies, ktorú ste už hrali 20-krát predtým. Asi toľko peňazí ako všetky ostatné. Nestojí to za ten čas.
Skúsil ešte raz. Rovnaký b.s. Je čas vymazať túto hru. Nebude sťahovať žiadne ďalšie hry od tejto spoločnosti. Ošklbať. Inzerovaná ako „bezplatná“ hra, ale nie je. Nemôžete napredovať v hre, ak neminiete peniaze na upgrade. Sledovanie reklám na pomoc pri inovácii je strata času, pretože získate len zbytočné veci. Vylepšenia zbraní počas hry výrazne klesnú (v podstate žiadne), takže nemôžete vyhrať, pokiaľ si nekúpite z vyskakovacieho okna a zobrazia sa po každej neúspešnej misii, takže mi nehovorte, že to nie je zmanipulované
Skvelá hra a gratulujem vývojárom... zaplatiť spolu pár eur je prijateľné a pochopiteľné. Je to však smiešne ťažšie a pohyb vpred znamená míňanie, ktoré je trochu drahé.
Táto posledná aktualizácia je naozaj dobrá, férová pre hráčov. PvP je pekné, ale potrebuje nejaké vylepšenie, aby zodpovedalo hráčom, ktorí sú výkonovo kompatibilní. Akcie sú tiež skvelé. Ak by vývojári z času na čas nezačali byť chamtiví a nespôsobili ľudí frustráciu a neopustili hru, mohla by to byť jedna z najpopulárnejších hier vôbec
Toto je zďaleka najlepšia strieľačka. Páči sa mi, aké odlišné sú jednotlivé lode. nekonečný režim je výbuch. Toto je pre mňa zďaleka najlepší zabijak času. ako nová aktualizácia s dronmi. je tu však jeden veľký trapas. .. nemám rád úrovne so zelenými kométami. Každá ťažšia úroveň ich mala. sú otravné a v skutočnosti vás hra baví. to je samozrejme moj nazor. ak by to tam nebolo, bolo by to ľahko 5 hviezdičiek.
Free puzzle games for adults & kids Gameplay #1 All Levels ...
Hybrid Animals 模擬 asbi
Uvoľnite sa
Our galaxy is attacked by alien shooter! - Captain! The alien invaders beat our squad, they destroyed all of galactica!
Je to vynikajúca hra, najlepšie na tom je, že sa veľmi rýchlo posúva na ďalšiu úroveň a nikdy nezobrazuje reklamy.
Najnovšia aktualizácia zabila reklamný systém. Reklamy teraz zmrazia hru alebo spôsobia reštart. Pokračujúce problémy, keď napredujete vo svojom remesle, vaša počiatočná úroveň sa neustále zvyšuje, čo efektívne ruší pokrok. Bonusy za karty niekedy fungujú, niekedy nie. Vzhľadom na skutočnosť, že je takmer nemožné napredovať bez použitia skutočných peňazí, dokonca aj s oživeniami podporovanými reklamami a bonusmi, ktoré už nefungujú, táto aplikácia putuje do koša.
Galaxy Invaders: Alien Shooter Žaid. automat. cnab
Invaders - Classic Retro Arcade Space Shooter APK - Android ...
Killer Shark - Podvodná hororová arkádová hra od JAWS
Niekedy, keď kliknem na cenu za reklamu, zobrazí sa reklama, ale predtým, ako dostanem odmenu, automaticky sa mi zobrazí druhá reklama. Čo sa deje?
Zatiaľ dobre, cítim sa ako Grindy, ale to je na to, aby ste hrali, dobré, ak vás baví občas opakovať lvl, aby ste si vylepšili vybavenie
Skvelá hra, ale získať odmeny je veľmi ťažké. Idete na reklamy, ale žiadne odmeny. Okrem tej dobrej hry.
Je bolestne zrejmé, že vývojári v skutočnosti hru sami nikdy nehrajú. Začína to príliš jednoducho, až je to nudné, a potom narazíte na stenu a nemôžete sa dostať cez úroveň. Takže znova a znova hráte tie isté úrovne, aby ste si vylepšili svoje lode, a popri tom sledujte milióny dlhých reklám. Potom dostanete aktualizáciu softvéru, ktorá vymaže vaše úrovne a zníži rýchlosť streľby vašich lodí, čím sa v podstate znemožnia obtiažni bossovia. Táto hra je riadená chamtivosťou.
Bola to dobrá hra a skoro som ju kúpil. Prijal som doplnky pre extra vylepšenia. som rád, že som to neurobil, pretože znížili lode a vylepšenia do takej miery, že hra je takmer nemožná. dostal sa na úroveň 64 a nemohol ísť ďalej. predĺžili aj čas na krabičku zadarmo a drahokamy o hodiny, na ktoré sa neoplatí čakať. hra má byť zábavná a dosiahnuteľná, aby vás zaujala, to všetko vám zobrali. tam nie je dostatok ££££ z tisícok pridávaní, ktoré musíte sledovať. VYMAZANÉ.
Zábavné na niekoľko hodín, ale reklamy a upgrady sa stali únavnými. Zábavné a nečinné klikačky, ale nie také pútavé, chcem to hrať bez prestávky
Galaxy Invaders: Alien Shooter Аркади fbs
Skvelá hra, na úrovni 48 a hra teraz spadne, kedykoľvek dokončíte úroveň alebo kedykoľvek budete sledovať reklamy. Skrátka sa to už nedá hrať bez zrútenia. Škoda dobrej mobilnej hry.
Hra by bola lepšia, keby nebola zmanipulovaná tak, aby vás prinútila míňať peniaze, aby ste postúpili na ďalšiu úroveň, navyše zvuk sa neustále zarezáva a zastavuje na rôznych úrovniach, je to naozaj nepríjemné! Dal by som tomu ešte jednu hviezdičku, keby to opravili skôr, ako to vymažem a dám tomu pol hviezdičky.
fajn
sa zmení na odmenu za výhru. vďaka tomu investujete toľko času, že môže pomaly zahodiť všetky bonusy a odmeny, len aby vás nabádal, aby ste do toho vložili peniaze, pretože vidíte, ako veľa času venujete tomu, aby ste dosiahli vysoké úrovne. vymazanie tejto hry a automaticky si nikdy nestiahnete ziadnu hru pripojenu k spolocnosti jej nastavenu ako obchod s drogami, chyti vas potom a ziskaj peniaze.
Bola to najlepšia strieľačka, ale nová verzia mi vynulovala úroveň, magnet nefunguje (prečo?). Dev tiež odobral resetované odmeny, takže budete musieť počkať 8 hodín (VRÁTITE TO SPÄŤ!). Už sa neoplatí hrať. Smutný.
Milujem túto hru, áno, ale privádza ma do šialenstva zakaždým, keď sa dostanem na úroveň 50, príde na aktualizáciu hry. Toto sa stalo už štvrtýkrát. Zakaždým, keď stratím všetok pokrok a musím začať znova od nuly a dostávam sa cez to.
zábavné, ale aktualizácie prichádzajú pomaly
Táto hra potrebuje lepší nákup pre začiatočníkov. Nič zadarmo. Nič lacné. Len si nabite hru a dajte lepšie ponuky, prosím...
Vaša hra je gd, ale vyžaduje si veľa práce, aby ste získali akékoľvek vylepšenia lodí tým, že myslím nové lode a po chvíli si uvedomíte, že sú to tie isté lode a rovnaký vzor, na ktorý prichádzajú, po chvíli vás to začne nudiť. Nebudem na vás príliš narážať, pretože viem, ako tvrdo na hre pracujete, aby ste nám dali čas
Skvelá hra, páči sa mi, ako je nastavená, dal by som 5 hviezdičiek, keby som mohol hrať hru hore nohami, ovládacie tlačidlá mi prekážajú a inak musím hru reštartovať 👍👍👍👍👍
Dlhodobá úprava: Domovská obrazovka je trochu neprehľadná, ale nič nezvládnuteľné a dostáva sa do hĺbky. Reklamy nie sú zlé ani v porovnaní s väčšinou hier súčasnosti. Hra na mojom telefóne je niekedy chybná a po reklamách niekedy zamrzne. Je tu pár častí, v ktorých mám pocit, že obtiažnosť sa v kampani stupňuje (možno budete míňať skutočné peniaze). Denné „nekonečné“ odmeny nikdy nebudú jednoduchšie, len budú ťažšie, keď budete zvyšovať úroveň.
Zatiaľ ok, toto je moja hra, uvidíme, či bude aj naďalej dobrá, potom sa vrátim a prehodnotím svoje rozhodnutie. Mám nový telefón a šiel som hrať a začalo ma to odznova, potom som postupoval podľa pokynov a server mal iba tento záznam hry? Čo sa stalo s mojou tvrdou prácou, peniazmi, ktoré som minul na zvýšenie úrovne a zlepšenie mojich lodí, som nahnevaný!!!
Galaxy Invaders: Alien Shooter Arcade nyda
Download Galaxy Invaders: Alien Shooter (com.alienshooter.galaxy.attack2) APK ... Alien Shooter bol vytvorený developer tímu ABI Global LTD v žánri Arkády.
už dva dni sa nemôžem prihlásiť do hry!!! Dal by som 5 hviezdičiek, ale tento problém je potrebné vyriešiť, milujem túto hru
zábavná hra na skrátenie času, dala by jej viac hviezdičiek, ale sama sa núti vypínať sa a je trochu dráždivá
1 hviezdička, pretože teraz stále padá.
Galaxy Attack: Alien Shooter 9+. ABIGAMES PTE. LTD. Navrhnuté pre iPad. 178. miesto v kategórii Akčné. 4,8 • Hodnotenia: 392.
Galaxy Invaders: Alien Shooter Spillehall uaw
Galaxy Attack: Alien Shooter je najlepšia hra pre váš špeciálny herný akt .. Najviac hracieho času 15 hodín za jeden deň 😁
nuda. Na získanie mincí je potrebných príliš veľa reklám. Lode si nemôžete pred kúpou vyskúšať. Veľmi veľmi opakujúce sa.
Galaxy Attack: Alien Shooter 9+ - App Store
Normálne nezverejňujem recenzie, ale chcel som vyjadriť svoje sklamanie z nedávnych aktualizácií. V súlade s väčšinou tu uvedených komentárov sa zdá, že odpovede od vývojárov, že „upravujú krivku učenia“, unikajú podstate. Som v bode, v ktorom nemôžem napredovať, zatiaľ čo predtým som cítil každodenný pocit pokroku. Ak nie je pokazený, neopravujte ho.
Táto hra by mala byť skvelá, ale nie je. Je to príliš ťažké na rýchle. Veľa šťastia, ak prekročíte úroveň 20. Posilňovače sa minú príliš skoro, alebo ich dostanete od posledného nepriateľa a vyčerpajú sa pred ďalšou vlnou. Existujú určité slepé uličky UX. Nie je celkom jasné, ako zvýšiť úroveň vášho pilota. Príliš veľa vĺn na úroveň. vyzerá dobre a hrá sa dobre, ale nečakajte, že sa dostanete príliš ďaleko. Som zvedavý, ako dlho ma to bude zaujímať.
ABI si hanba,IOS si už umyli ruky s týmito podvodníkmi a obviazli ich z Apple Store, Nestrácajte čas s touto hrou, je to dobrá hra, ale spôsob, akým sa správali k zákazníkom, nie je nič menšieho než hanba. neodpovedajú ani na otázky zákazníkov a neustále posúvajú bránky. Čím skôr google zakáže týchto podvodníkov, tým lepšie.
Milujte túto hru. Odporúčam kúpiť lacnejšie balíčky. Možno to bude zaujímať viac ľudí. Nikdy nemôžem nájsť pvp hru... trvá to večnosť.
ok
Hra stále padá