(Android) Restaurant Paradise: Sim Builder بسیاری از کلیدها را تقلب می کند
Feb 8, 2022 1:18:09 GMT -8
Post by logsongmagsiitrad on Feb 8, 2022 1:18:09 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از کلیدها را تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Restaurant Paradise: Sim Builder 2022 version ▞▞▞
عاشقشم
من عاشق این بازی هستم 😍😍💖😁
خوب
خوبه و خوبه
در ابتدا عاشق این بازی هستم .... اما من بسیار ناامید هستم ... هر بار که گوشی من خاموش می شود و نمی توانم بازی را به درستی ترک کنم، نمی توانم حساب خود را بازیابی کنم. نام کاربری یا رمز عبور من را نمی پذیرد. من در سطح 7 هستم و باید دوباره به سطح 1 بروم. اگر نتوانم رمز عبور مناسب این برنامه را برای بازیابی حساب خود پیدا کنم، باید این برنامه را حذف نصب کنم. متاسف. در ابتدا به این بازی 5 ستاره داد اما اکنون باید آن را ویرایش کنم و به 2 ستاره تغییر دهم.
Restaurant Paradise: Sim Builder સિમ્યુલેશન nzjy
من دیگر fb خود را ندارم، می خواهم آن را به حساب جدید خود وصل کنم تا پیشرفتم را ذخیره کنم، لطفاً آن را اصلاح کنید
همیشه سرگرم کننده است، واقعاً سرگرم کننده است، زیرا واقعاً زمانی وجود ندارد که هیچ کاری برای انجام دادن وجود نداشته باشد که برای افراد مضطرب مانند من عالی باشد و هرگز مانند هیچ یک از تلفن های قبلی من خراب نشود، به علاوه من می توانم به خوبی با وای فای یا بدون وای فای بازی کنم. گرافیک واضح و شگفت انگیزی دارد و نیازی به خرج کردن پول واقعی برای بازی ندارید. واقعاً به راحتی قابل درک است که چگونه بازی را انجام دهم، همانطور که زبان اول من انگلیسی نیست و من 0 روزگار سختی با این بازی داشتم. بهترین بازی گوشی تا الان💖
گیر کرد
پس چگونه می توانم صدا را خاموش کنم؟
وای من این بازی رو خیلی دوست دارم همه چیز زیبا است و پول به راحتی بدست می آید! تنها مشکلی که این بازی داشت این بود که حالت ساخت خسته کننده است و ساختمان ها فاقد جزئیات هستند. برخورد با ساختمانهای شبکهای 2x2 خوب است، اما ساختمانهای شبکهای 1x1 مانند صندلی و میز و همه چیز دردسرساز است. شما به معنای واقعی کلمه نیاز به زوم در تمام راه برای انجام درست آن. همچنین در مورد مشکل دوم، به نظر می رسد هر ساختمانی اصلاً نامی ندارد. یک جورهایی آزاردهنده است. و در حالی که بازی جذاب است، امیدوارم توسعه دهندگان با کوچک جلوه دادن برخی از پنجره ها این موضوع را جدی نگیرند. خواندن هر چیزی سخت است
من این بازی ها را خیلی دوست دارم طراحی بسیار زیبایی دارد و این در حافظه های 30 مگابایتی زیاد نیست
جالبه 😊😂😁
Brick Breaker : Space Outlaw არკადული htj
من عاشق این بازی هستم...به دلیل قرنطینه خانگی وقت زیادی دارم...و به خاطر این بازی از ماندن در خانه لذت بردم.
من واقعا این بازی را دوست دارم... به امید قیمت پایین تر اقلام موجود در فروشگاه و امیدوارم راه آسانی برای به دست آوردن الماس وجود داشته باشد... ممنون و خدا رحمت کند
عاشقشم! آثار هنری و گیم پلی من را تحت تاثیر قرار می دهد حتی شخصیت های بامزه می توانند من را بخندانند و لبخند بزنند... شما سزاوار این هستید که بیشتر شناخته شوید و این بازی فقط ثابت می کند که شما شایسته احترام و قلب ما هستید. ادامه بده! و اجازه نده هیچ چیزی مانع رفتنت به دور و تحقق رویاهایت شود. در مورد بازی، وقتی در فروشگاه گوگل پلی اسکرول می کردم و سعی می کردم یک بازی برای خودم پیدا کنم، خوب این بازی سخت بود اما موفق شدم آن را پیدا کنم! I♡Ü xoxo ادامه بده!
Restaurant Paradise: Sim Builder Simulācijas spēles irwf
به آن یک ستاره بدهید.
من عاشق ربات بازی کمی خسته کننده هستم
هر فروشگاهی زیبا با طراحی خوب است. اما آنها نامی ندارند و من واقعاً می خواهم بدانم آنها چه نوع فروشگاهی هستند. از کدام کشور. این دانش خوبی برای همه خواهد بود.
با از دست دادن علاقه به بازی، برای ارتقای چیزها آهسته باشید
سرگرم کننده است اما وقتی طولانی تر بازی می کنید خسته کننده است
سلام! من واقعا از بازی شما لذت می برم. مخصوصاً در مرتبسازی رستوران بر اساس غذا/منشا آن. اما متأسفانه واقعاً نمیتوانم بگویم که فقط بر اساس تصویر چه مغازه/نوعی ظرفی میسازم. خوشحال می شوم اطلاعات نام مغازه/غذا را داشته باشم. به عنوان مثال، در تلاش "فروشگاه خود را به lv.(x) ارتقا دهید" تا "آرانچینی/رامن/ودون/و غیره خود را به lv(x) ارتقا دهید". فکر میکنم تجربه لذتبخشتر خواهد بود، بهعلاوه دادن دانش به ما در مورد غذا اصلاً ایده بدی نیست، درست است؟
چرا نمیتونم الماس بخرم😩
من این بازی را دوست دارم، اما، من قبلاً در 6-9 سالگی این بازی را بازی می کنم ... واقعاً دلم برای این بازی تنگ شده است ... من اشکالاتی را در این بازی پیدا کرده ام. لطفاً این اشکالات را برطرف کنید
من واقعاً قدردانی می کنم و از بازی های معمولی مانند این، بسیار کاربردی و در عین حال بدون تاخیر لذت می برم. به کار خوب ادامه بده هه طرحها، ایدههای بیشماری، همه چیز در آنجا بود، متأسفانه هیچ دوست فعالی وجود ندارد، اما بسیار سرگرمکننده و در عین حال لذتبخش بود.
اگرچه من برای بازی کردن این بازی کمی پیر هستم، اما نوستالژی من هرگز نمی تواند همیشه مرا تحت تأثیر قرار دهد، به خصوص با این بازی! این به بچه ها می آموزد که یک کسب و کار بهشت رستوران را اداره کنند و از آن پول بگیرند و به موسسات بیشتری ارتقا دهند تا بازدیدکنندگان بیشتری را جذب کنند. عاشق این بازی 10/5 ستاره✨🥰
کار زیادی برای انجام دادن در این بازی وجود ندارد. شما گسترش می دهید. برخی چیزها را قرار دهید و منتظر بمانید. و صبر کن. سرگرم کننده است اما به سرعت بیهوده و تکراری می شود. نه چیزی برای بازی به اندازه چیزی برای بررسی
عالی هستس 😃😃
خوب است، اما من ارتقا را دوست ندارم، اگر سطح را بالا می برید، باید از پول خود استفاده کنید و جمع آوری پول دشوار است
ممبوسانکان 👎🏻
نمیتوانم مغازهها را ارتقا دهم، میگوید عادلانه شروع کنید سپس به lvl 2 ارتقاء مییابد. مال من کار نمیکند
این بازی خوبی است
این بازی خیلی خوب است انیمیشن عالی و بسیار سرگرم کننده است
انتخاب و درک انیمیشن ها بسیار زیبا هستند. عالی برای گذراندن زمان تنها چیزی که باید بهبود یابد این است که به جای تکیه بر عکس ها به مغازه ها برچسب بزنیم، شاید این فقط برای من است، اما مطمئن نیستم که آیا این یک براونی است یا گوشت...
من طبقه بندی شده ام این برنامه دارای امتیاز متوسط 4.6 ستاره است - من می خواستم آن را خیلی بد دوست داشته باشم - گرافیک بسیار بدبو است! اما به طرز مسخره ای خسته کننده بود. اصلا اعتیاد آور نیست هر چند فوق العاده دوست داشتنی برای نگاه کردن. این در مورد آن است. حذف نصب شد.
این برنامه واقعاً خوب است و دقیقاً مانند بازی شادی است که من آن را دوست دارم. من هر دو برنامه را دارم و با هر دو بازی مشکلی ندارم و تبلیغات زیادی ندارد در واقع برای من تبلیغاتی دریافت نمی کنم یا بازی را گیر می دهم لطفاً آن را دانلود کنید و اگر بازی را دوست دارید به آن 5 ستاره بدهید. همانقدر که من انجام می دهم
کمی خسته کننده است..
Restaurant Paradise: Sim Builder Simulation cqqm
به نظر می رسد که شما یک تجارت آرام را مدیریت می کنید و من دوست دارم که چگونه باید مکان خود را طراحی کنید زیرا مشکل پول در بازی وجود ندارد. من فقط با جابهجایی و چیدمان ساختمانهایم مشکل دارم، زیرا شما باید این کار را یکی یکی انجام دهید، بنابراین امیدوارم که آنها ویژگیای اضافه کنند که این روند را برای کاربران راحتتر کند. در کل یک بازی خوب با آثار هنری و طراحی خوب است و من آن را دوست دارم
دو ستاره...
بازی های خسته کننده اما گاهی معتاد می شد
پورر
بازی خوب است اما در حساب من SAVE نیست، من بازی LV 14 خود را از دست می دهم. بعد از اینکه دستگاهم را ریست کردم از FB برای پیوند دادن بازی استفاده می کنم، LV 2 خیلی غمگین می شوم.
من عاشق این بازی هستم اما هیچ پاداشی برای موفقیت وجود ندارد و پول زیاد آنقدر سخت است ... خیلی کند ... لطفاً به آن نگاه کنید.
تبلیغات خیلی زیاد! همیشه هر چند دقیقه یکبار تبلیغاتی ظاهر می شود. این دیوانه کننده آزار دهنده است! نکته دیگر، لطفاً زمانی که میخواهیم از شر بسیاری از چیزها به طور همزمان خلاص شویم، گزینه فروش همه را اضافه کنید. بسیار ناخوشایند است که روی آنها یک به یک کلیک کنید تا آنها را بفروشید.
من نمی توانم اسکله قایق را حذف کنم.
من این بازی را خیلی دوست دارم که شروع کردم نسخه آن بسیار زیبا است و 7400 سکه گرفتم هرگز خرج نکردم و 18 الماس گرفتم هرگز خرج نکردم من در این بازی بسیار غنی بودم و به آن 5 ستاره می دهم زیرا این بازی خوب است من مشکلی ندارم از این بازی
من عاشق این بازی هستم! من عاشق گرافیک زیبا هستم، شخصیت ها... خیلی شایان ستایش هستند! خواهر من الان که دید این بازی خیلی بامزه، خیلی عالی و گیم پلی عالیه، میخواد اینو بازی کنه! ادامه بده!
سرگرم کننده و برای به تعویق انداختن کار خوب است، اما نمی توانم در مورد چگونگی ایجاد طرح های فوق العاده وقتی که تابلوی امتیازات جذاب پر از جزایر خالی است، ایده ای پیدا کنم. فقط فکر نمی کنم اگر خالی باشد لیاقتش را ندارند.
هوم یا بوسان