Post by logsongmagsiitrad on Feb 8, 2022 0:54:01 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cod de trișare aur infinit ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
Va rog sa faceti sa putem sa avem viteze pt ca eu vreau sa merg incet dar nu pot🙁. In rest e totul fain.
Jocul ieste super mai super decât cele lalte
Este un joc foarte bun si bun imi place foarte mult. Am jucat 1000 de niveluri în acest joc și continui și mai departe.
se opreşte cand mergi normal
În mare parte, este un joc minunat. Nu-ți spune ce să faci la început, dar în curând vei înțelege. Majoritatea reclamelor pe care le puteți glisa după 5 secunde.Un joc grozav dacă vrei să te relaxezi! Dacă citiți mai multe recenzii după, astfel, reclamele apar după fiecare nivel.... NU!! Nici măcar nu cred că oamenii joacă, ci doar judecă primul nivel. Ia bine data viitoare oameni buni!!!!
Line Color 3D የተለመደ pdq
Joc distractiv. Dar eroarea este oribilă. Poate din cauza telefonului meu... Dar nu sunt sigur. Bun joc totuși.
Faaaaaaain !!!!
Imi place foarte mult
joc jocul de mai puțin de 5 minute și am avut 5 reclame. dezinstalat. prea multe reclame.
Fain
Evaluez acest lucru cu 2 stele pentru că este foarte distractiv, dar multe reclame, vă rugăm să faceți dacă nu există reclame care ar fi grozave, doar pentru mulți oameni ar putea fi stresant pentru mulți oameni cu toate reclame. De asemenea, doza compania ta citeste aceste comentarii!?!? Oamenii spun că remediați reclamele și eu văd orzul o diferență sau chiar nicio diferență!!! Sper că această aplicație va fi remediată la fel ca și celelalte. Și VA ROG să citiți comentariile voastre pentru că jocul dvs. se va înrăutăți dacă nu vă citiți comentariile nenorocite.
Jocul este foarte frumos. Îmi place acest joc, dar vin din nou și din nou reclame. Nu-mi place asta.
Joc foarte distractiv. Multe reclame, dar există o opțiune de a le elimina, așa că nu mă voi plânge de asta. Problemele mele sunt două. 1) după un timp, nivelurile se repetă în loc să adauge niveluri noi, interesante. Nu sunt sigur exact când a început asta, am observat cu siguranță până la nivelul 200. 2) după ce ați adunat toate piesele de joc diferite, continuați să câștigați monede fără a le folosi, nimic altceva de cumpărat/actualizat cu monedele câștigate în joc. Ceea ce este mai enervant decât supărător, dar totuși....
Îmi place foarte mult acest joc. dar treaba este că obstacolele se estompează uneori. parcă ar fi piratat. dar tot e un joc grozav
Can't lie este un joc bun, dar nu-mi place viteza cutiei plus reclamele de fiecare dată când treceți de un nivel, un anunț sau 2 pop-up cmon faceți mai puține reclame, nu este ca și cum ați fi foame de bani cu reclamele
Nimic grozav, dar pare grozav și dezgustător cu reclamele necesare mai multe culori, nevoie de mai multe grafice dacă dai ar dispărea cel puțin 15 secunde ar trebui să avem o opțiune apropiată de anunț după redare adăugarea că cercul negru nu va juca nicio adăugare a câștigat Nu dispare, asta este cu adevărat dezgustător și chiar dezamăgitor
Tareeeeeeeee😮
Am urât absolut această aplicație! mi-a tot trimis spam cu CUMPĂRĂ ASTA ȘI CUMPĂRĂ ASTA!!!!! și am vrut să merg premium, dar serios, 6 dolari pe săptămână?! de necrezut!
Este un joc bun, dar are prea multe pop-up-uri de reclame... devine iritant după un timp... reclamele la fiecare 15-20 de minute sunt gestionabile, dar când primești reclame după fiecare nivel, indiferent de succes sau eșec la acel nivel, atunci devine foarte enervant
Line Color 3D የተለመደ pdq
bine
Este un joc drăguț și interesant 😋
Line Color 3D કેઝ્યુઅલ whol
Line Color 3D የተለመደ pdq
Jocul ie cam dificil
Gameplay-ul este inutil. Nu răspunde suficient de repede pentru a atinge/elibera pentru a juca. Ecranul constant de a le elibera datele mele este enervant și sinistru. Dezinstalare.
Hotel Frenzy: Home Design Petualangan zzl
foarte prost
😐
a fost un joc general foarte bun. este super usor la inceput dar devine din ce in ce mai greu. dacă vrei o provocare. distracţie. creează dependență. si unii ce usor. acest joc este pentru tine
iubesc acest joc, nu prea ma deranjeaza reclamele, oricum tine pasul cu efortul tau minunat pentru acest joc, iar controalele fac jocul usor, dar obsticele... sunt frumos, dar greu de trecut, dar asta face ca jocul sa fie egal. mai bine
😒☹️🙄😤😠😡🤬😾💔🤦🙎🤦🙅
Ce primesc exact pentru 285,48 lire sterline pe an și tot ar trebui să văd reclame, aș sugera că este o mulțumire pentru proba gratuită care deschide ochiul pe care am anulat-o și dezinstalat jocul.
Line Color 3D የተለመደ pdq
Este distractiv, dar este nevoie de mulți pacienți, așa că dacă nu aveți pacienți, nu-l descărcați
Acest joc este enervant.
Line Color 3D የተለመደ pdq
Acest joc este cel mai întârziat joc pe care l-am jucat vreodată. Și merge prea repede pentru a juca chiar corect. Deci, de aceea, merită o stea.
Îl ador 5 stele .